Home GarantieWij leveren alle fietsen met 100% garantie, Waarbij de fabrikant de termijn in zijn voorwaarden heeft bepaald. Met een groot aantal fabrikanten hebben wij een speciale overeenkomst waardoor wij indien nodig direct kunnen bepalen of het onder garantie valt en eventueel meteen over kunnen gaan tot reparatie en/ of vervanging. Zelfs bij ernstigere gevallen waarbij een nieuw frame gewenst is, kunnen wij vrijwel altijd direct uit voorraad leveren en opbouwen. Dit krijgen wij volledig vergoed door de desbetreffende fabrikanten, garantie is dus ook echt 100% garantie!

 

Wij beschikken over zes gediplomeerde monteurs, die regelmatig bijgeschoold worden en zo op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Zij dragen zorg voor de levenslange en volledige snel service die u krijgt bij aankoop van een nieuwe fiets. Dit betekent dat u bij ons geen afspraak hoeft te maken, u kunt gewoon langskomen tijdens onze openingstijden en u wordt direct geholpen. Terwijl u zichzelf vermaakt in onze winkel of even ontspant met een kop koffie of thee in onze klantencorner, werken de monteurs ondertussen aan uw fiets om deze weer perfect afgesteld en helemaal nagekeken af te leveren.
Ook bij normaal onderhoud en kleine of grote reparaties hoeft u geen afspraak te maken. Altijd hebben wij de onderdelen direct op voorraad en kunt u wachten op uw fiets.
Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat u door kunt fietsen. Ondanks een eventuele tegenslag willen wij dat u toch deel kunt nemen aan al uw geplande activiteiten. Perfectie is ons streven!
De Vos Snel Service, dat is geholpen worden zonder afspraak tijdens ALLE openingstijden en dagen. Dus ook op koopavond en op koopzondag!!!

 


Als u een fiets bij Vosfietsen aanschaft betekent dit o.a. dat:
- u wordt op en afgemeten om de juiste maat te bepalen;
- alles direct klaar is terwijl u wacht, dus dezelfde dag nog fietsen;
- stuurbreedte en/of noklengte wordt gratis aangepast;
- keuze van cassette en voorbladen naar wens;

- dat u de grootste keuze van heel Europa geniet en de beste prijs heeft.