Home Merken

 

De Pinarello Groep deelt al haar klanten mee dat er extra preventieve maatregelen zijn genomen en extra juridische stappen zijn ondernomen om haar geregistreerde merknamen, patenten en producten wereldwijd te beschermen. Deze acties zijn genomen omwille van de toename van het aantal gevallen van namaken en de verkoop van niet originele- of nep producten. Intellectuele eigendom is de basis van onze groep en is gegarandeerd door het registreren en onderhouden van merknamen en patenten over de gehele wereld.

De Pinarello Groep besteedt vanaf heden veel van haar tijd besteden aan het bewaken en controleren van het aantal nagemaakte producten via internet. Het doel is om het toenemende aantal gevallen van nep producten in de markt te bestrijden. Gelijktijdig zullen we een sterk signaal afgeven naar deze criminelen door ervoor te zorgen dat de namaak Pinarello producten verdwijnen van populaire online veiling sites en algemene websites.

We benadrukken dat al onze producten exclusief en uitsluitend worden verkocht via ons officiële dealernetwerk en verkooppunten; U kunt uw dichtstbijzijnde dealer vinden door een bezoek te brengen aan onze website: www.cardsports.nlof www.pinarello.com. Onze dealers staan volledig tot uw beschikking en zullen u voorzien van alle informatie nodig voor de aanschaf van één van onze producten. We herinneren u er aan dat onze garantie en after sales service alleen van toepassing zijn op echte en originele producten.

Koop dus uitsluitend Pinarello en Opera producten bij de door Card Sports BV geautoriseerde dealers.
Pinarello dealers zijn geselecteerd op vakkundigheid, specialisme en service. Zij kunnen u dan ook het beste helpen met al uw vragen over Pinarello en u het beste advies geven over uw toekomstige fiets. Succes!
 Card Sports BVgarandeert haar frames indien deze bij een geautoriseerde Pinarello en of Opera dealers zijn gekocht

WIJ ZIJN DEALER VAN PINARELLO FIETSEN DUS 100% GARANTIE

KIJK OOK OP Card20Sports20klein